Η απάντηση του Αγροτικού στην Λάρισα!

138

Η Λάρισα παρότι εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Αγροτικό Αστέρα για την φιλοξενία στο πρόσφατο παιχνίδι, στην ίδια ανακοίνωση εξέφρασε παράπονα για την συμπεριφορά του αρχηγού του Αγροτικού, Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, καθώς και αυτή κάποιον διοικητικών παραγόντων. 

Ο Αγροτικός Αστέρας μέσω δικής του ανακοίνωσης απάντησε :

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας μέσω της παρούσας ανακοίνωσης εκφράζει τις παρακάτω θέσεις της σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (27/3) η Π.Α.Ε. ΑΕΛ .

α) Θεωρούμε άδικη και απόλυτα λανθασμένη την αναφορά και ενοχοποίηση του ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας μας, κ. Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, σχετικά με το διαπληκτισμό που υπήρξε μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο κ. Τσεμπερίδης αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα επαγγελματία και εκτιμάται βαθύτατα από τους συναδέλφους του για το χαρακτήρα και το ήθος του.

β) Περί της «συμπεριφοράς δύο διοικητικών παραγόντων», όπως αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, οφείλουμε και εδώ να τονίσουμε πως μέλη της διοίκησης της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας αναίτια έτυχαν απαράδεκτης συμπεριφοράς από υπάλληλο της Π.Α.Ε. ΑΕΛ.

γ) Εκτιμούμε την κίνηση της Π.Α.Ε. ΑΕΛ να μας ευχαριστήσει δημόσια για τη φιλοξενία και αναγνωρίζουμε από την πλευρά μας ότι η συνεργασία με τα αρμόδια στελέχη της Π.Α.Ε. ΑΕΛ ήταν άψογη».