Η δύσκολη στιγμή του Χαρίση!

48

Ο Χάρης Χαρίσης σήμερα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα με τα συναισθήματα του όμως να είναι ανάμεικτα μιας και αυτό έγινε κόντρα στην ομάδα με της οποίας την φανέλα αναδείχθηκε, τον ΠΑΣ Γιάννενα. 

Αυτό παραδέχθηκε και στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Nova μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο πέρα από το γκολ είχε και αρκετά καλή παρουσία.

Αναλυτικά:

Για το τι άλλαξε στην εικόνα της ομάδας σήμερα, σε σχέση με το παιχνίδι με την Καλλονή:
«Σήμερα παίξαμε με διαφορετικό σύστημα. Πήραμε ψυχολογία από μόνοι μας, είχαμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να παίξουμε και όμορφο ποδόσφαιρο».

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος:
«Το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, γιατί δείχνει ότι βρίσκει και πάλι τα πατήματά της. Είναι το ξεκίνημα για κάτι καλό».

Για το αν το κάτι παραπάνω που έλεγε ότι ο Τούντορ ότι χρειάζεται η ομάδα, βγήκε στο σημερινό παιχνίδι:
«Θεωρώ πως αν η ομάδα συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια, τότε αυτό θα είναι και το «κλικ» που ζήτησε ο προπονητής».

Για το ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο και το γκολ που πέτυχε απέναντι στην πρώην ομάδα του:
«Το γκολ από τη μία χάρηκα που το έβαλα, γιατί ήταν το πρώτο μου στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ήταν και κάπως ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί πέρασα πολύ ωραία χρόνια και έζησα μεγάλες στιγμές με τη φανέλα του ΠΑΣ και ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα»