“Η επέμβαση δεν είναι απαραίτητη”

48

O πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Νίνης μίλησε στη  βελγική ιστοσελίδα «lesoir» και αναφέρθηκε στην αιτία που δεν παίζει στους αγώνες και αποκάλυψε πως λίγο έλειψε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Σωτήρη, σε τι κατάσταση είσαι; Είσαι αρκετές εβδομάδες εκτός…

«Θα είναι μια χαρά. Οι συνεδρίες είναι δύσκολες, αλλά το πόδι μου ανταποκρίνεται καλά για τώρα. Έκανα ενέσεις και δεν πονάω. Η περασμένη εβδομάδα ήταν δύσκολη, επειδή το πόδι μου εξακολουθούσε να πονάει. Έκανα αποθεραπεία και υπήρχε η πιθανότητα εγχείρησης που θα με άφηνε για τρεις έως τέσσερις μήνες εκτός και ήθελα πάση θυσία να αποφευχθεί αυτό. Ευτυχώς, πλέον, η επέμβαση δεν είναι απαραίτητη».

Ήσουν κάποιες μέρες στην Ελλάδα. Τι έκανες;

«Είχαμε κάποιες μέρες μέχρι το ματς με τη Γάνδη. Δεν έχω πραγματικά ωφεληθεί από τότε που τραυματίστηκα και παρέμεινα για μια εβδομάδα κλινήρης. Μετά συνέχισα για τρεις ημέρες και με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου επισκέφτηκα το γιατρό μου στην Ελλάδα. Δεν ήμουν σε θέση να προπονηθώ. Μετά την επιστροφή μου, δούλεψα πριν από την επανέναρξη για δύο εβδομάδες».

Τι συμβαίνει με σένα και τη Σαρλερουά;

«Είμαι πολύ απογοητευμένος επειδή χάσαμε το πλέι οφ. Διαφορετικά όλα θα ήταν μια χαρά. Υπάρχει σούπερ νοοτροπία στην ομάδα, αλλά είναι κρίμα που χάσαμε την ευκαιρία για επιτυχίες…».