«Η ΕΠΟ κρύβεται πίσω από τον Μητρόπουλο»!

95

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM 107.4»:

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε πως:«Όχι μόνο εγώ, όλη η παράταξη που εκπροσωπώ έχουμε ένα τρίμηνο, τετράμηνο που οργώνουμε όλη τη χώρα. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά και φαίνονται κάθε, μα κάθε μέρα, αλλά δυστυχώς κάποιοι κύριοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει. Δεν το δέχονται και χρησιμοποιούν μεθόδους για να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία της δικής μας παράταξης.

Εγώ όταν λέω κάτι, έχω συναίσθηση αυτών που λέω. Τα λέω με απόλυτη επίγνωση. Σήμερα θα υπήρχε ένα αποτέλεσμα Γενικής Συνέλευσης, ένα πολύ μεγάλο crash test ενόψει των εκλογών που θα καταδείκνυε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο τη δυναμική της παράταξης που εκπροσωπώ. Θα ήταν νικήτρια η δική μας παράταξη. Πριν από τρεις ημέρες, ο κ.Μητρόπουλος και ένα ερασιτεχνικό σωματείο της Κηφισιάς, προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο εναντίον της ΕΠΟ, λέγοντας ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί το καταστατικό, κι ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος του 2006. Πήγαν δύο μέρη, ο Μητρόπουλος και το σωματείο της Κηφισιάς από τη μία και από την άλλη η ΕΠΟ να αντιδικήσουν, να μπουν μέσα στην αίθουσα, λέγοντας η μία πλευρά ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί το καταστατικό και η ΕΠΟ από την άλλη, ότι πρέπει να εφαρμοστεί. Εμείς δε συμμετείχαμε σε αυτό το δικαστήριο. Μπήκαν μέσα ως αντίδικοι και βγήκαν αγκαλιά… Οι δύο διαιτητές της ΕΠΟ και στη μέση τρεις τακτικοί δικαστές. Οι δικηγόροι της ΕΠΟ είπαν έχει δίκιο ο κ.Μητρόπουλος, είπαν ότι δε θα εφαρμόσουμε το καταστατικό, αλλά το νόμο. Με σκοπό να μη γίνουν οι εκλογές και να μην κερδίσει η παράταξη Γραμμένου”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ».