Η επόμενη ημέρα για Ρόουζ

Στον Άρη έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του Λίντσεϊ Ρόουζ στην ομάδα και καταστρώνουν τα σχέδιά τους με σκοπό την επόμενη ημέρα.

Ο δανεισμός του από την Λοριάν εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Το γεγονός αυτό αναγκάζει έμμεσα την Λοριάν να τον πουλήσει από αυτό το καλοκαίρι με την τιμή του να έχει οριστεί στις 300.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι στην Λοριάν δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής, αντίθετα είναι ικανοποιημένος από την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Άρης.

Στον Άρη ευελπιστούν πως μπορούν με λιγότερα χρήματα από τις 300.000 ευρώ να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, έχοντας ως “δυνατό χαρτί” την επιθυμία του να παραμείνει στα “κιτρινόμαυρα”.

Δεν αποκλείεται άμεσα, τις επόμενες μέρες, να υπάρξει επίσημη κατάθεση πρότασης από πλευράς Άρη, για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία του στην Ελλάδα (11 συμμετοχές, δύο γκολ).