Η “κλοπή” Μιχόγεβιτς απ’ τον “μνηστήρα” Αστέρα

47

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον ΠΑΟΚ να επενδύει στο μέλλον του 22χρονου αμυντικού.

Μάλιστα δημοσίευμα της “mozzartsport.com” αποκαλύπτει πως εκτός του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρθηκε και ο Ερυθρός Αστέρας για την περίπτωσή του . Συγκεκριμένα τον εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως οι Σέρβοι περίμεναν την πώληση Νταμιάν Λε Ταλέκ, ώστε να κάνουν την κίνησή του.

Το ρεπορτάζ του ανθρώπου που έκανε την έρευνα περιλαμβάνει και δηλώσεις ανθρώπου της Σαράγεβο ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρουμε γιατί ο Ερυθρός Αστέρας δεν πήρε τελικά τον Μιχόγεβιτς, αλλά ξέρουμε πως τον ήθελαν. Είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για τον Ερυθρό Αστέρα”.

“Ο Γάλλος είπε όχι στο ΠΑΟΚ και έτσι το κλαμπ της Θεσσαλονίκης στράφηκε σε άλλη λύση, δίνοντας 700 χιλιάδες ευρώ για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή” κλείνει το δημοσίευμα κάνοντας λόγω μάλιστα πως πριν από δύο χρόνια κάτι παρόμοιο συνέβη και με την περίπτωση του Γκόικο Τσίμιροτ όταν ο Ερυθρός Αστέρας χτύπησε την πόρτα της Σαράγεβο, αλλά νικήθηκε τελικά απ’ τον ΠΑΟΚ.