Η Λας Πάλμας τους έκοψε την…όρεξη

57

Τέλος στις ορέξεις της ΑΕΚ φέρεται να έβαλε η Λας Πάλμας δια στόματος του προέδρου της  Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, σχετικά με την πώληση του Σέρχιο Αραούχο.

Σε συνέντευξή του στο Gazzeta ο Ραμίρεθ αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα για την ΑΕΚ, τον Μάρκο Λιβάϊα, του οποίου η περίπτωση είναι διαφορετική, ενώ μίλησε και για την συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους”.

«Η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν για τον Λιβάια. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τελική της πρόταση. Ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί κάνοντας κάποια κίνηση. Όσο για τον Αραούχο δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε. Έχω δεχθεί προτάσεις, αλλά δεν τις έχουμε λάβει υπόψη», τόνισε αρχικά.

 Και συνέχισε: «Δυστυχώς υποβιβαστήκαμε στη δεύτερη κατηγορία τη φετινή σεζόν. Χρειάζεται να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές μας την επόμενη σεζόν. Δεν βρίσκεται προς πώληση. Η ρήτρα του είναι πολύ υψηλή, στα 60 εκατ. ευρώ. Θα συνεχίσει μαζί μας. Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν μας έγινε καμία κρούση για τον Αραούχο, αλλά όπως είπα δεν θέλουμε να τον δώσουμε».

Τέλος για την συνεργασία με την ΑΕΚ είπε:

«Η ΑΕΚ είχε μια θαυμάσια σεζόν και αυτό μέτρησε ώστε και οι δύο ποδοσφαιριστές μας να εξελιχτούν. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση με την ΑΕΚ και αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον ποδοσφαιριστή θα συνεργαστούμε ξανά»