Η Μάντσεστερ «ψωνίζει» από τα Γιαννιτσά!

Της Αναστασίας Σπύρτου

Την ελληνική αγορά φαίνεται πως έχουν βαλθεί να «σηκώσουν» μεγάλοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Ευρώπης, αφού μετά τις Φίτεσε και Ατλέτικο, σειρά πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο αγγλικός ποδοσφαιρικός «κολοσσός» κάλεσε για δοκιμή τον 12χρονο ποδοσφαιριστή της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, Τάσο Κουτσάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακαδημίας:

«Μετά τα trials που έγιναν στην Λάρισα το 4ημερο 6/7 έως και 9/7 2014, από τη UK Trials Hellas και team Άγγλων προπονητών και μετά τα εργομετρικά αποτελέσματα, ο ποδοσφαιριστής μας Κουτσάκης Αναστάσιος του Αλεξάνδρου (από την Καλή) γεννηθείς 12/3/2002, καλείτε από τους Ίαν Γουάιτ (προπονητής) , Κέβιν Κέν (επικεφαλής στο ιντερνάσιοναλ πρόγραμμα των soccer schools της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,) και τον Τόνι Άουαρ (μάνατζερ) στα δοκιμαστικά της Manchester United, για ένα πενθήμερο στο Manchester.

koutsakis

Η απόφαση της αποδοχής.

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και η Οικογένεια του ποδοσφαιριστή σε κοινή σύσκεψη και μετά από σοβαρές συζητήσεις και ενδελεχή έρευνα κατέληξαν να αποδεχτούν την πρόταση για δυο λόγους.

α) διότι πρόσωπα, γραφεία και ότι άλλο εμπλέκεται, είναι υπαρκτά και χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

β) διότι το κοστολόγιο θεωρείται προσιτό και δεν δίνει δικαίωμα για σκέψεις και εικασίες εκμετάλλευσης και απάτης.

Με αυτές τις κριτικές σκέψεις καταλήξαμε στην παραπάνω απόφαση, που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και ικανοποίηση. Ευχόμαστε στον αγαπητό μας Τάσο να έχει μια καλή εμπειρία και να το ευχαριστηθεί.

Επίσης τον προτρέπουμε να αποτυπώσει καλά στην μνήμη την ποδοσφαιρική κουλτούρα που θα γνωρίσει, γιατί θα την χρειαστεί στο

Με εκτίμηση

Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών»

Θυμίζουμε ότι ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Χάρης Νάτσης έχει κληθεί για δοκιμή από την ολλανδική Φίτεσε, ενώ η ισπανική Ατλέτικο Μαδρίκτης απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο τον 21χρονο αμυντικό Κώστα Ρουγκάλα από τον Ολυμπιακό.