Η μπουλντόζα, ο Hulk και η πρώτη προσέγγιση (vid)

209

Τον Νίκο Καρέλη ακολουθεί το προσωνύμιο του Hulk, του οποίου βασικό χαρακτηριστικό είναι η τεράστια φυσική του δύναμη. Μάλιστα, λένε πως «όσο πιο θυμωμένος είναι ο Hulk, τόσο πιο δυνατός γίνεται».

Ο 26χρονος επιθετικός ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του και θυμάται πως ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο: «Όταν με ρωτούσαν τι θέλεις να γίνεις, τους έλεγα πως θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και γελούσαν… Αλλά ήταν το όνειρο μου, που πραγματοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό».

Παράλληλα, μίλησε για το ντεμπούτο του καθώς και για την στιγμή που γνώρισε τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του ενώ αποκάλυψε πως η πρώτη απόπειρα του Δικεφάλου να τον αποκτήσει ήταν στην ηλικία των 18 χρονών. Η δεύτερη, όταν γύρισε από την Ρωσία και η τρίτη έμελλε να είναι καθοριστική καθώς ντύθηκε εν τέλει στα «ασπρόμαυρα»

«Όποτε παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο, ξέραμε πως παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Προσπαθούσαμε να είμαστε έτοιμοι…»

Ο Καρέλης στάθηκε και στο κομμάτι των τραυματισμών δεδομένου πως και εκείνος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ρήξη χιαστών: «Το ποδόσφαιρο δίνει λύπες και χαρές. Το έζησα έντονα το τελευταίο διάστημα. Θα ήθελα τίτλους και πάνω απ΄όλα την υγεία μου.Τα υπόλοιπα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, θα τα συναντάμε μέχρι τέλους. Ένας τραυματισμός για έναν ποδοσφαιριστή είναι ό,τι χειρότερο. Είναι μια δύσκολη περίοδο που πρέπει να είσαι δυνατός για να επανέλθεις στα επίπεδα που ήσουν. Το στήριγμα μου είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου…»

Όσο για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ανέφερε: «Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και έναν καλό προπονητή. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο. Θέλω να φέρω ταχύτητα και εμπειρία από τους τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες, έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό. Παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς και ο Ακπόμ μπορούν να συνεργαστούν και με έναν άλλον επιθετικό όπως είμαι εγώ…»

Δείτε περισσότερα μέσα από την πρώτη συνέντευξη του Καρέλη, ΕΔΩ.