«Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για νέο γήπεδο»

49

Για την συνάντηση με τον Κατσαρή μίλησε η Ολγα Κεφαλογιάννη μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα του γηπέδου είπε: “Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του σωματείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδια κατασκευής της νέας Τούμπας. Είναι ένα αναγκαίο έργο και ένας ώριμος σχεδιασμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πράξεις και να αφήσει τις υποσχέσεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει. Γι’ αυτό και η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό όλων των γηπέδων όλων των ομάδων, όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ που θα είναι διεθνών προδιαγραφών. Ένα έργο που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης”.

Συνέχισε λέγοντας: “Οπως είπα και προηγουμένως η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, όμως περιμένουμε και από την Κυβέρνηση να αφήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξή μας”.

Κλείνοντας, σε ερώτηση για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, απάντησε: “Δεν έχω εικόνα για τις σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σαββίδη θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο”.