Η ξεχωριστή επίσκεψη της Κ19 του ΠΑΟΚ (video)

Η Κ19 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του PAOK Action κα της Παγκόσιας Ημέρας Υγείας, επισκέφτηκε την Τετάρτη (7/4) την Κεντρική Λαχαναγορά στη Θεσσαλονίκη και μοίρασε μάσκες και δώρα στους εμπόρους που εργάζονται εκεί.

 

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σε μια παγκόσμια κρίση υγείας. Επίκαιρη και συνάμα αντιφατική όσο ποτέ, η ημέρα αυτή, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, έρχεται για να μας υπενθυμίσει τις βασικές αρχές της πρόληψης και της θεραπείας. Κι όταν η κρίση θα περάσει, να φροντίσουμε να μην ξεχάσουμε…

Πιστό στο ρόλο του το PAOK Action, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, επέλεξε έναν χώρο εργασίας, έναν χώρο όπου οι εργαζόμενοι δεν έπαψαν στιγμή να τροφοδοτούν με τα βασικά είδη όλους εμάς που μείναμε κι εξακολουθούμε να μένουμε σπίτι.

Με την συνδρομή του PAOK Academy και τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Κ19 του ΠΑΟΚ, του Βασίλη Γκορντεζιάνι, του Δημήτρη Τσοπούρογλου, του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και του Γιάννη Μανωλιούδη, το PAOK Action επισκέφτηκε την Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, όπου μοίρασε μάσκες και πολλά ΠΑΟΚ δώρα.

Ευχή για υγεία σε όλο τον κόσμο, σωματική και ψυχική!