Η περίπτωση Καμπιάσο για τον Άρη

epa06771539 Former soccer player Esteban Cambiasso, member of the Colombia's national team technical staff, attends a training session at the Milanello training center in Carnago, Italy, 29 May 2018. Colombia's national team prepares for the FIFA World Cup 2018 taking place in Russia from 14 June to 15 July 2018. EPA/MATTEO BAZZI

Οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του Άρη είναι να τσεκάρουν την αγορά για Έλληνα προπονητή, καθώς θεωρούν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ίσως είναι καλύτερο να επιλεγεί κάποιος που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Δέλλα και Μάντζιου, καθώς και του Γιάννη Αναστασίου.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα αγνοήσουν και κάποιες προτάσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν ή ήδη υπάρχουν από το εξωτερικό. Μία εξ αυτών φαίνεται πως είναι κι αυτή του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο 40χρονος έχει τεθεί στα υπόψη των κιτρινόμαυρων, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στο παρελθόν. Ανασταλτικός παράγοντας είναι η μικρή εμπειρία του μιας και η μοναδική δουλειά του μέχρι στιγμής ήταν ως βοηθός του Χοσέ Πέκερμαν στον πάγκο της Εθνικής Κολομβίας από τον Μάιο του 2018 ως τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου.