“Η πιο μεγάλη νίκη”

18

ΚΙΣΙΝΑΟΥ

Ευχαριστημένος, αν και ανέκφραστος, όπως πάντα, ο Ολεγκ Κουμπάρεφ μίλησε για τη μεγαλύτερη νίκη της Ζίμπρου, αλλά και του μολδαβικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, αν ακι Λευκορώσος, κι αυτός επισήμανε ότι ποτε δεν έφτασε ως εδώ ομάδα της Μολδαβίας…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κουμπάρεφ :

Που ήθελε να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ : “Το ένα ήταν οι στημένες φάσεις. Δεν μπορώ να σας τα πω όλα, γιατί έχουμε και δεύτερο παιχνίδι”.

Για την εικόνα του αγώνα : “Είχαμε καλές πιθανότητες, επειδή ο ΠΑΟΚ έπαιζε για πρώτη φορά επίσημο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και δημιουργήσαμε καλές φάσεις για γκολ. Γενικώς γνωρίζοντας και τη δύναμη του ΠΑΟΚ, το αποτέλεσμα είναι καλό. Θα είναι, όμως, πολύ δύσκολη η ρεβάνς.

Για το αν περίμενε καλύτερο ΠΑΟΚ : “Ίσως ο ΠΑΟΚ να έπαιξε με καλύτερες ομάδες προηγούμενα, και ίσως επηρεάστηκε, κι αυτό έπαιξε ρόλο σ΄ αυτό το αποτέλεσμα.

Για το αν είναι ακόμη ο ΠΑΟΚ το φαβορί : “Ναι, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί.

Για το αν ήταν η πιο μεγάλη νίκη της Ζίμπρου : “Ποτέ δεν έφτασε ομάδα της Μολδαβίας ως εδώ, τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πράγματι, δεν έχει ξανακερδίσει τόσο ισχυρό αντίπαλο”