Η συνέντευξη Τύπου του Τούχελ

45

Ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε… χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας του, σχολίασε τη συμπεριφορά των οπαδών της Ντόρτμουντ, ενώ τόνισε πως ήταν σίγουρος ότι η ομάδα του θα πάρει αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

Για την απόδοση της Ντόρτμουντ: «Είμαι ευχαριστημένος. Ήμασταν καταπληκτικοί ιδιαλιτερα στο πρώτο ημίωρο. Ήμασταν άτυχοι γιατί στο πρώτο σουτ του αντιπάλου δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχεια πιέσαμε, πετύχαμε την ισοφάριση και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου»

Για τις προκλήσεις από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ: «Σαφώς και δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας. Ξέραμε ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι εκείνοι που ανάβουν πυρσούς. Αυτή τη φορά ήταν οι δικοί μας. Λυπάμαι πολύ αν οι φίλοι του ΠΑΟΚ προκλήθηκαν από αυτή τη συμπεριφορά».

Αν φοβήθηκε ότι θα χάσει η ομάδα του: «Φυσικά μπορεί να χαθεί ένα παιχνίδι. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Ενιωθα σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί ξέρω την ομάδα μου».

Για την προσφορά του Χόφμαν στο γκολ της Ντόρτμουντ: «Σίγουρα το μισό γκολ ανήκει στον Χόφμαν».

Γιατί άφησε τους παίκτες να χειροκροτήσουν τους οπαδούς: «Δεν τους το είπα. Απλά χειροκρότησα κι έφυγε, Δεν ξέρω ποιοι πήγαν και πόσοι ώρα έκατσαν. Πάντως λίγοι είναι αυτοί, οι περισσότεροι άξιζαν να δουν τους παίκτες από κοντά».

Για τον ΠΑΟΚ και τον όμιλο: «Πρόκειται γιαέναν ισορροπήμενο όμιλο και δυνατό. Οι ομάδες έχουν ποιότητα. Όσο για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι ομάδα που είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις. Έχει πιθανότητες να προκριθεί. Θα ήθελαν να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία».