Η τελευταία συνέντευξη του Λουκανίδη για τον Άρη…

51

Ένας από τους πλέον θρυλικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Τάκης Λουκανίδης, δεν είναι πλέον μαζί μας, μία είδηση που έχει σκορπίσει θλίψη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Στις 7/12, με αφορμή τον αγώνα του Άρη με την Δόξα Δράμας, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα Arena Press, η οποία ήταν και η τελευταία του. Ας τη θυμηθούμε…:

Παρακολουθείτε τον Άρη και την Δόξα Δράμας;

«Δεν είναι δυνατόν να μην παρακολουθώ και τις δύο ομάδες, πώς πηγαίνουν και τα αποτελέσματά τους. Και οι δύο είναι στην καρδιά μου».

Συμφωνείτε πως αμφότερες, και ιδιαίτερα ο Άρης, είναι φαβορί για την άνοδο;

«Σαν ονόματα, έτσι είναι και μακάρι να τα καταφέρουν και οι δύο στο τέλος. Ακόμη όμως είναι νωρίς και δεν θα είναι εύκολο να το πετύχουν. Χρειάζεται προσπάθεια. Θεωρώ πως δεν έχουν πιάσει ακόμη το φουλ των δυνατοτήτων τους. Όπως και οι υπόλοιπες ομάδες… Πάντως τόσο ο Άρης όσο και η Δόξα λείπουν από την μεγάλη κατηγορία».

Είναι δυο ομάδες στις οποίες έχετε αγωνιστεί…

«Εύχομαι να ανέβουν κατηγορία και να επιστρέψουν εκεί όπου αξίζουν. Έχω παίξει και στις δύο κι έχουμε γράψει ιστορία. Μεγάλοι σύλλογοι…».

Τώρα την Κυριακή θα παίξουν μαζί στη Δράμα. Αν θα έπρεπε να υποστηρίξετε μία ομάδα, ποια θα ήταν αυτή;

«Έχω περάσει μεγάλες στιγμές και στους δύο. Σίγουρα όμως είμαι πιο κοντά στη Δόξα γιατί εκεί έπαιξα περισσότερα χρόνια και διότι θα ήθελα να πετύχει για να… ακουστεί ξανά. Και ο Άρης όμως είναι μέσα στην καρδιά μας. Τον αγαπάω και του εύχομαι τα καλύτερα».