Η media day του Άρη με Ιντζίδη και Βουτσιά

54

Media day η σημερινή στον Άρη με τους Χρήστο Ιντζίδη και Πασχάλη Βουτσιά να κάνου δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου.

Ο Ιντζίδης σχολιάζοντας την μαθηματική άνοδο των «κίτρινων» τόνισε: «Μέχρι το τέλος θέλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Το κίνητρο είναι ότι είμαστε Άρης και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

Για το αν η έλλειψη άγχους βοηθήσει ώστε η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο: «Πιστεύω ότι από τη στιγμή που έχει επιτευχθεί ο στόχος, παίζεις πιο ήρεμα και ίσως παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το ότι έχει πάρει στο… σπίτι του τη φανέλα του βασικού: «Είναι θέμα προπονητή. Όποιος πάει καλά και δουλεύει, ανταμείβεται. Ολοι προσφέραμε, ώστε να τελειώσει το μαρτύριο και ελπίζω όλα να πάνε καλά για του χρόνου».

Για το ότι δεν δέχθηκε κάρτα αν και αμυντικός: «Υπάρχει καλή λειτουργία κι έτυχε να μην δεχθώ κάρτα».

Για το αν τα τελευταία παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής: «Κάθε παίκτης προσπαθεί να δείξει κάποια πράγματα ώστε να παραμείνει σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Δεν πιστεύω ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια θα φάνει. Ο προπονητής ήδη ξέρει και μας βλέπει και στις προπονήσεις».

Για το νεαρό Μαζουλουξή: «Όλοι προσπαθούν να είναι καλά στην προπόνηση, ώστε να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Δουλεύει καθημερινά, είναι μικρός και ευελπιστώ να μπορέσει να παίξει.

Από την πλευρά του ο Πασχάλης Βουτσιάς είπε: «Πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά εφησυχασμός δεν υπάρχει. Στόχος μας είναι οι νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό δουλεύουμε και μέχρι το τέλος η ομάδα θα έχει σοβαρότητα».

Για το αν τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι μία ευκαιρία για όσους δεν έχουν παίξει πολύ: «Για τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ. Θα προσπαθήσοουμε να πείσουμε τον προπονητή μας».

Για το θέμα της εκκαθάρισης: «Δεν είμαστε αρμόδιοι, αλλά φτάνουν πράγματα στα αυτιά μας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και του χρόνου ο Άρης να είναι στην Football League. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη».