Η Toumba F.C. είναι γεγονός!

41

Της Αναστασίας Σπύρτου

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι η ομάδα που έχει ταυτιστεί απόλυτα με την περιοχή της Τούμπας, ωστόσο η περιοχή απέκτησε τη δική της ακαδημία και με τη βούλα!

Η Toumba F.C. είναι, πλέον, γεγονός και αποτελεί τη νεοσύστατη Σχολή Ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης, με σήμα τον αετό… Πρόεδρος και υπεύθυνη της ακαδημίας είναι η κ. Τζένυ Τερζή, η οποία μαζί με το τεχνικό τιμ που θα την πλαισιώσει, όπως έμπειροι προπονητές και παιδαγωγοί, έχει ως στόχο την προώθηση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό.

Τα τμήματα της Ακαδημίας, τα οποία ήδη άρχισαν να διαμορφώνονται με βάση την ηλικία των παιδιών, θα χωρίζονται σε Bambini, Pre-junior, Junior, Προ-Παιδικό, Παιδικό και Νέων και θα συμμετέχουν στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς και σε επίλεκτα τουρνουά.

Η Διεύθυνση της ακαδημίας Toumba FC, ενημερώνει ότιαπό τις 18/08 θα είναι ανοικτή για εγγραφές για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2014-15.
Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη και το επιθυμούν, να το πράξουν για καλύτερη οργάνωση των ποδοσφαιρικών τμημάτων και των ωραρίων.
Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν ποδοσφαιρικό ρουχισμό και εξοπλισμό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976317227.

  • Οι προπονήσεις για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 01/09/2014 στο γήπεδο της Μαλακοπής

  • Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα αναρτηθεί το συντομότερο

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Toumba FC αποτελεί μέλος του ΟΑΣΠ.