«Θέλει Βαρέλα και ο Ολυμπιακός!»

Απ’ ότι φαίνεται η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Βαρέλα από την Στεάουα Βουκουρεστίου, θα έχει ακόμη αρκετά επεισόδια.

Κι αυτό πλέον γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις δηλώσεις που έκανε ο ισχυρός άνδρας των Ρουμάνων, Τζίτζι Μπεκάλι, με δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο. Κατηγόρησε τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, ενώ έβαλε στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό!

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια προσφορά 500.000 ευρώ στη συνέχεια ανέβηκε στο ένα εκατομμυρίο, εγώ ζήτησα δύο εκατομμύρια, όποτε η συμφωνία δεν προχώρησε. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα και μάνατζερ του ήταν αυτοί που με ενημέρωσαν, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας άλλος μάνατζερ και μου ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται προσφέροντας ένα εκατομμύριο», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεκάλι.

Είπε ακόμη: «Ήθελαν να με ξεγελάσουν. Ο Βαρέλα ζήτησε μεγάλο συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές, έτσι οι Έλληνες δεν θέλουν να δώσουν πολλά λεφτά στον σύλλογο».

Ο Μπεκάλι μάλιστα ξεκαθάρισε πως ακόμη κι αν τελικά παραχωρηθεί ο Βαρέλα, αυτό θα γίνει μετά τα προκριματικά του Champions League. Άρα η υπόθεση έχει πολύ… ψωμί ακόμη.