“Θέλει κάποιους μεγάλους πάικτες να κάνουν τη διαφορά ο ΠΑΟΚ”

40

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάτζιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αrena FM” για την ομάδα αλλά και για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δουλεύει πολύ καλά στις υποδομές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχουμε άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα. Θα παίξουν και κάποια νέα παιδιά. Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, έχει και την πίεση του αποτελέσματος.

Ήμασταν κάποια στιγμή κοντά για την εξάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αρχικά δεν ξέραμε αν θα μείνουμε στην κατηγορία. Αρκετά παιδιά ήρθαν μετά τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη κάναμε 16 προσθήκες. Κάναμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και πρώτη φορά στην ιστορία του σώθηκε τόσο νωρίς.

Βάλαμε την ομάδα πάνω από όλους και στο τέλος τα καταφέραμε. Με τον Βαγγέλη Μάντζιο έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Ο Βαγγέλης είναι μεγάλος παίκτης. Είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που πολλοί πιστεύουν. Σίγουρα έκανε λάθη στην καριέρα του και το ξέρει. Νιώθει σημαντικός, παίξαμε και μαζί στα τελειώματά μου.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά νέα παιδιά, άλλα θέλει κάποιους μεγάλους να κάνουν τη διαφορά. Θέλει 4-5 Μπερμπάτοφ που θα κάνουν τη διαφορά. Πάντως ο ΠΑΟΚ δουλεύει πολύ καλά στις υποδομές.»