Θέλει και το… κύπελλο στα χαρτιά;

Πολύ «βαριά» κάθισε στην ΑΕΚ η τρίτη συνεχόμενη «σφαλιάρα» από τον ΠΑΟΚ σε έναν τελικό κυπέλλου, που αυτογελοιοποιείται, στην προσπάθεια να επιρρίψει αλλού τις ευθύνες για την χαοτική διαφορά ποιότητας που διαχωρίζει τις δυο ομάδες.

Σύμφωνα με την «θέση» που μοίρασε ο ηττημένος φιναλίστ, έχει σταλεί επιστολή στον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα,με κοινοποίηση στους Zόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA), ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ (πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA) και Πετρ Φούσεκ στην οποία ζητά να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα (μέσου γνωστής «κιτρινόμαυρης» απόχρωσης) που αναφέρουν αλλαγές στην διαιτητική εξάδα του τελικού.

Μάλιστα η επιστολή που υπογράφεται από τον… πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη, εκφράζεται και η δυσαρέσκεια για την διαιτησία του τελικού.

Υπενθυμίζεται ότι η διαιτησία του Σβάϊερ ήταν τόσο… κακή, που ο Γερμανός ρέφερι επιλέχθηκε από την UEFA για να βρίσκεται στο δωματιάκι του VAR, στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ, με την απόφαση να ανακοινώνεται μόλις δυο ημέρες από τον τελικό του ΟΑΚΑ!

Το κωμικό της υπόθεσης είναι ότι η ΑΕΚ εγείρει και θέμα της εγκυρότητας του αγώνα, προσβλέποντας μάλλον τρόπο να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο, στο μοναδικό πεδίο που είναι ικανή να κάνει πρωταθλητισμό. Στα χαρτιά και τις δικαστικές αίθουσες….