Θέλει να γυρίσει ο «Lazaros»

18

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για τον οποίο προτεραιότητα όμως εξακολουθεί να αποτελεί το εξωτερικό.

«Θέλω να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ελλάδα και φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν θα με χάλαγε καθόλου. Το να παίξω σε μια ομάδα πολύ μεγάλη και από την πόλη μου είναι ιδανικό. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στην πόλη που αγαπώ. Προτεραιότητα όμως τώρα έχει το εξωτερικό», τόνισε ο διεθνής μέσος μιλώντας στον «Arena 89,4», ενώ για τις σχέσεις του με τον κόσμο του «δικεφάλου» μετά την περίφημη υπόθεση της Λίβερπουλ, είπε: «Είναι μια ιστορία που θα με κυνηγάει πάντα επειδή δεν ήξερα τι εξέλιξη θα είχα. Μπορεί βέβαια να μην πήγαινα καλά αλλά ποιος δεν θα ήθελε να πάει στην Λίβερπουλ; Αυτό βέβαια χάλασε τις σχέσεις μου με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επειδή κάποιοι το παρουσίασαν εντελώς διαφορετικά».

Ο παίκτης της Ελλάς Βερόνα αναφερόμενος στο σημερινό αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τη Φιορεντίνα, είπε: «Φέτος δεν ξεκίνησε τόσο καλά αλλά αυτό μπορεί να μην λέει τίποτα. Έχει παίκτες που με μια φάση μπορούν να αλλάξουν πολλά. Δεν ξέρω αν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία αποτελέσματα της που ήταν αρνητικά. Οι παίκτες με προσωπικότητα ψάχνουν τρόπο να μπουν ξανά σε θέση ισχύος».

Τέλος, αναφερόμενος στον φετινό ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Έχω δει λίγα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει αν και ως θεατής θα ήθελα λίγο πιο πολύ επιθετικότητα από τα πλάγια. Μου αρέσει πως πιέζει και πνίγει τον αντίπαλο στην άμυνα και το κέντρο. Χαίρομαι πολύ για την ομάδα γιατί έχω εκεί φίλους».