«Θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ»

Αποκαλυπτική συνέντευξη όσον αφορά τον πελάτη του, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έδωσε ο Ράιαν Καπαγιαννίδης, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Σχετικά με την ανάρτηση του στο Facebook: «Προέκυψε μία συνάντηση διότι στην μεταγραφή αυτήν και τα χρήματα που δαπανήθηκα από τον ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν περισσότερα και γιατί υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν τον Πρίγιοβιτς. Εμείς σκεφτήκαμε να τον φέρουμε κρυφά στην Θεσσαλονίκη για να μην υπάρχουν άλλοι άνθρωποι για να τον επηρεάσουν. Είχαμε πίστη και αποφασιστικότητα για την θέληση του Πρίγιοβιτς να έρθει στον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά καταλήξαμε να του κλείσουμε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και να συζητάμε επί ώρες χωρίς να υπογράψει. Ουσιαστικά στην φωτογραφία φαίνονται και άλλοι όπως ο δικηγόρος του Αλεξανταρ από την Σουηδία γιατί δεν μας ήξερε. Ο Πρίγιοβιτς είδε ότι του συμπεριφερθήκαμε επαγγελματικά και μας πίστεψε. »

Σχετικά τι ειπώθηκε στο μυστικό δείπνο: «Δεν πείστηκε από εμάς ήταν αποφασισμένος να έρθει στον ΠΑΟΚ. Εμείς τον είχαμε από κοντά για να μην χαλάσουν κάποιοι την μεταγραφή, και όπως αποδείχθηκε ήταν μία σωστή μεταγραφή για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ. Ήθελαν πολλές ομάδες τότε να πάρουν τον παίκτη.

 

Σχετικά με ομάδα που τον ήθελε: «Υπήρχε μία προσφορά στα χέρια μας όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη από την Κίνα με τα διπλάσια χρήματα και υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να τον στείλουν εκεί.»

Σχετικά με την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Γιατί μας ήξερε και μας εμπιστευόταν. Του δείξαμε ότι έμπρακτα ότι τα συμβόλαια στον ΠΑΟΚ είναι αυτά, συν τα μπόνους. Του μίλησε και ο Λούμπος Μίχελ, του είπαμε για τους στόχους, οι οποίοι ήταν και δικοί του. Ήθελε να παλέψει για πρωτάθλημα και Ευρώπη.»

Σχετικά με τα χρήματα από την Κίνα: «Ήταν πάνω από τα διπλάσια από αυτά που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ!»

Σχετικά με την πορεία του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ: «Είναι ακόμη πιο ενθουσιασμένος από όταν ήρθε. Δεν έχει ενδοιασμούς, ξέρει τι θέλει, εμείς σαν εταιρία θέλουμε να έχουμε ποδοσφαιριστές με σωστό χαρακτήρα, αυτό ψάχνουμε και στους νεαρούς παίκτες, φιλοδοξίες και προσωπικότητα. Αυτά τα έχει ο Αλεξάνταρ, αυτά τα έχει και ο Ρόμπερτ Μακ.»

Σχετικά με το αν είχε προτάσεις: «Ο Πρίγιοβιτς από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ, είχε ευκαιρία να φύγει με τα εξαπλάσια λεφτά από ότι δαπανήθηκαν για την απόκτηση του. Στην αρχή υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον αλλά εκείνος επέμενε και ήθελε να μείνει. Θα μπορούσε να φύγει με 10 εκατομμύρια.»

Σχετικά με το αν θα κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Ναι αυτό θέλει, να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ! Του αρέσει η πόλη και η Ελλάδα.»

Σχετικά με το αν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ και για αυτό πέτυχε: «Έκανε ένα σκαλί παραπάνω στον ΠΑΟΚ, γιατί και στην Λέγκια έβαζε γκολ. Αν ο Πρίγιοβιτς πιστεύει ότι μπορεί να παίζει μέχρι τα 36 σε υψηλό επίπεδο ίσως να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπάνω.»