«Θέλουμε Λεοζίνιο και Κεϊτά»

35

Ο Ηρακλής πέρασε στους οχτώ του Κυπέλλου, ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για τον αντίπαλο που προτιμά, αλλά και για τα μεταγραφικά. Ο προπονητής του Ηρακλή αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει 4 παίκτες και περιμένει μεταγραφές το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας!

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το παιχνίδι με τη Βέροια :

Για το παιχνίδι : “Η ομάδα αντέδρασε σωστά μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αυτό το έχουμε κάνει πολλές φορές. Ευτυχώς ήταν πολύ γρήγορα το παιχνίδι, το διαχειριστήκαμε πολύ καλά, αν και υπήρχε ένα άγχος από τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Κατά διαστήματα κάναμε αυτό, που θέλουμε, να κρατήσουμε τη μπάλα και να παίξουμε, όχι όπως την Κυριακή. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε μικροπροβλήματα, που πρέπει να δούμε πως θα τα ξεπεράσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε, όπως και πέρσι. Αυτά τα παιδιά είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, συζητάμε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, βγάζουν εγωϊσμό, και παίζει ο ένας για τον άλλο. Η λέξη ομάδα, τα λέει όλα. Έτσι ήμασταν και σήμερα”.

Για τις μεταγραφές : “Ακούγεται ότι εγώ δε θέλω παίκτες. Θα ήμουν τρελός αν δεν ήθελα! Η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει να ενισχυθεί, μιλάμε με τον πρόεδρο για να βοηθήσουμε την ομάδα, όσο περισσότερο μπορούμε. Εχουν γίνει οι εισηγήσεις, οι θέσεις είναι 4, αν μπορέσουμε να πάρουμε 2-3… Ελπίζω να έρθει γρήγορα κάποιος παίκτης. Κυρίως στον άξονα. Ο Ιντζόγλου έχει δηλωθεί για το Σάββατο, ο Καρασαλίδης έπαιξε 90 λεπτά μετά από καιρό, εκεί έχουμε μεγάλο θέμα”.

Για το αν ενδιαφέρουν ο Λεοζίνιο και ο Κεϊτά : “Είναι μέσα στη λίστα των παικτών, που κοιτάμε να πάρουμε, αλλά πάντα παίζουν ρόλο τα οικονομικά. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε παίκτες στην προπόνηση”.

Για τον τραυματισμό του Ρομάνο : “Για τον Ντιέγκο, θα είναι μεγάλο ρίσκο να παίξει το Σάββατο. Όταν έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, είναι δύσκολο. Ο Μπουλούτ έχει ένα χτύπημα, θα το δούμε αύριο”.

Για τον αντίπαλο, που προτιμά : “Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό, να έχεις καλές κληρώσεις. Παίζουν πολλά ρόλο, τι προβλήματα θα έχεις, σε τι κατάσταση θα είσαι… Να έρθει ένας αντίπαλος, που είναι στα μέτρα μας κι ο όχι ο Ολυμπιακός, θα είναι καλύτερα”

Για τον Βέλλιο : “Ο Τόλης διαχειρίζεται πολύ καλά όλη αυτή τη δημοσιότητα. Πρέπει όμως να προβάλεται κι η ομάδα κι όχι μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Είναι σοβαρό παιδί, έχει σωστή νοοτροπία”.

Από την άλλη, ο Γιώργος Γεωργιάδης, δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια, μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

“Eίχαμε και οι δύο τις ευκαιρίες μας, από ένα λάθος του διαιτητή ήρθε το ωραίο γκολ του Βέλλιου και κρίθηκε το παιχνίδι”, αρκέστηκε να πει.