«Θέλουμε να παίξουμε με Ολυμπιακό»

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν και θέλουν την κυβερνηση να σκέφτεται να αναβάλει το παιχνίδι Ηρακλής – Ολυμπιακός, φοβούμενοι μην συμβεί το παραμικρό με την έλευση του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν άρεσαν καθόλου στους κυανόλευκους…

Με ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι θέλουν να παίξουν με τους ερυθρόλευκους…

Αναφέρουν χαρακτηριστικά :

«Ο Ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή. Τα πρόσφατα γεγονότα είναι ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλα η λύση είναι να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά και όχι να σταματά να προχωρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να αναπτυχθεί. Ένα από τα όνειρα μας είναι να συνεισφέρουμε στην εξεύρεση λύσεων, αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της κάθε ομάδας, των θεσμών του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας.

Η ματαίωση των αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σκοτώνει σε εθνικό επίπεδο και παράλληλα δεν του επιτρέπει να ξεχωρίσει. Η αντιμετώπιση των θεμάτων της διαφθοράς και της βίας είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σε διεθνές επίπεδο.

Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις ρίζες του προβλήματος και όχι να τιμωρεί τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου. Άλλωστε το να ματαιώνεις τους αγώνες είναι σα να βάζεις τσιρότο σε μια ανοικτή πληγή που αιμορραγεί».