«Θέλουν να βάλουν τρικλοποδιά στον πρωτοπόρο…»

120

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Τούμπα, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό πόλεμο και προπαγάνδα, ενώ παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Eν μέσω καθοδηγούμενου και αναμενόμενου επικοινωνιακού πολέμου και προπαγάνδας που δέχεται ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ομάδα του Δικεφάλου αντιμετωπίζει στο σπίτι της, το «Ναό της Τούμπας» το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 την ΑΕΛ στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Γνωρίζοντας ότι από εδώ και πέρα κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, αφού όλοι θέλουν να βάλουν τρικλοποδιά στον πρωτοπόρο, αλλά έχοντας σε έναν ακόμη αγώνα δίπλα του στις κερκίδες το μοναδικό του Λαό, ο ΠΑΟΚ θέλει να καταστήσει τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο και όχι μόνο, ως κοινωνούς της μυσταγωγίας που είναι κάθε αγώνας στο ηφαίστειο της Τούμπας.

Για όσους άτυχους δε θα μπορέσουν να δώσουν δυνατό “παρών” στην Τούμπα, ο αγώνας μεταδίδεται από τη συχνότητα της NOVA και, πιο συγκεκριμένα, από το κανάλι Novasports1HD».