Θέλουν το απόλυτο

Ο Ηρακλής εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΜ, ωστόσο ο αγωνιστικός στόχος των «κυανόλευκων» για την φετινή χρονιά παραμένει το απόλυτο των νικών.

Η συμμετοχή του Ηρακλή στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ ήρθε ως η έσχατη λύση για τους «κυανόλευκους» με το μυαλό να είναι στο μέλλον και στο πως θα καταφέρει και η πάλι η ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Το σερί νικών του Γηραιού του έδωσε το εισιτήριο της ανόδου πέντε αγωνιστικές πριν από τέλος του πρωταθλήματος, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν επαναπαύονται σε αυτό καθώς δεν αποτελούσε εξαρχής στόχο της ομάδας. Το νεανικό σύνολο του Μαργαρίτη Κεχαγιά, έχει θέσει ως στόχο το απόλυτο των νικών και την αγωνιστική βελτίωση.

Άπαντες στον Ηρακλή βλέπουν την φετινή χρονιά ως την αφετηρία για επανεκκίνηση και την δημιουργία έμψυχου δυναμικού για τα τμήματα υποδομών του μέλλοντος. Καθώς ταυτόχρονα με την προσπάθεια της πρώτης ομάδας οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεκινήσει από το μηδέν την λειτουργία των υποδομών τους.