«Θέλω να γυρίσω στον Άρη»

Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη μοναδική νίκη ελληνικής ομάδας μέσα στην Ισπανία, αυτή του Άρη επί της Ατλέτικο κι ένας εκ των πρωταγωνιστών εκείνου του αγώνα ο Φρανσίσκο Χαβίτο, μίλησε στον Arena Fm 89,4 για το ιστορικό διπλό του Άρη.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα σπέσιαλ παιχνίδι. Για όλους εμάς που ζήσαμε αυτό το ματς, έχει μείνει μέσα στο κεφάλι μας. Όλοι κάναμε τη δουλειά μας. Κανένας δεν είπε, θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής. Θυμάμαι ότι πιστεύαμε στη νίκη. Ότι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά πήγαμε 150% να πάρουμε το ματς. Ήμασταν και κάπως τυχεροί γιατί είχε ευκαιρίες η Ατλέτικο, αλλά κάναμε μεγάλη ανατροπή».

«Βλέπω τον Άρη, έχω φίλους εκεί. Έχω καιρό να μιλήσω με τον Κόκε. Ο Άρης έχει ομάδα για σούπερ λιγκ. Έχει 5-6 παίκτες για Σούπερ Λιγκ. Στη Β’ πάντως οι ομάδες είναι δύσκολες. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στον Άρη. Στον Άρη ήταν τα καλύτερά μου χρόνια. Η αγάπη του κόσμου ήταν μοναδική. Η οικογένεια μου αγαπά τη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και στην Κέρκυρα μου έδειχναν την αγάπη τους οι φίλοι του Άρη. Αν μου έκαναν πρόταση από τον Άρη για του χρόνου στη Β’ θα ήθελα να γυρίσω».