Θέμα στην Gazzetta Dello Sport ο Παναιτωλικός!

Αφιέρωμα στον Παναιτωλικό, όχι βέβαια για καλό λόγο, κάνει η ιταλική ιστοσελίδα Gazzetta Dello Sport! Αφορμή, το γεγονός ότι η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη!

«Καταστροφή Παναιτωλικός: Είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχει κερδίσει», είναι ο τίτλος του κειμένου, με τον συντάκτη να τονίζει ότι το τελευταίο τρίποντο ήταν στις 14/4, με προπονητή τον γνωστό στην Ιταλία, Τραϊανό Δέλλα κι έτσι ο Παναιτωλικός παραμένει η μοναδική ομάδα στα 15 κύρια πρωταθλήματα της Ευρώπης, που δεν έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης.

Οι Ιταλοί κάνουν μία μικρή ιστορική αναδρομή όσον αφορά τον σύλλογο, αναφέροντας τον Τίτορμο, τον θρυλικό βοσκό της Αιτωλίας που απεικονίζεται στο έμβλημα της ομάδας. Μιλούν για μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έχουν περάσει από τον σύλλογο, όπως ο Στράτος Αποστολάκης και ο Ανρί Καμαρά, ενώ για το σημερινό ρόστερ αναφέρουν ότι «αστέρια είναι, ή θα έπρεπε να είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός Χόρχε Ντίας και ο Γάλλος αμυντικός Γιοχάν Μαρσιάλ, αδελφός του Άντονι, επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Εκτιμούν ότι πιθανότατα θα τελειώσει το 2019 χωρίς νίκη μια και αντιμετωπίζει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα επόμενα δύο παιχνίδια.

Τέλος, στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι μόνο η Άβες στην Πορτογαλία έχει λιγότερους πόντους από τους 4 του Παναιτωλικού (3), αλλά τους έχει πάρει με νίκη.