«Θα έρθω σύντομα στην Τούμπα, αδερφός μου ο Ίβιτς»

Ο αρχηγός της Παρτίζαν, Σάσα Ίλιτς μίλησε για το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ομάδα του, για τις 791 συμμετοχές τις οποίες συμπλήρωσε στον αγώνα με τον «Δικέφαλο», ενώ δεν παρέλειψε να υποσχεθεί ότι θα έρθει στην Τούμπα σύντομα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα ξεχάσει ποτέ τη νύχτα του φιλικού των δύο ομάδων: «Όχι. Ποτέ δε θα ξεχάσω αυτή τη νύχτα. Ήταν πολύ ιδιαίτερη για μένα και θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους. Στον ΠΑΟΚ, τους συμπαίκτες μου που έκαναν αυτή τη βραδιά ξεχωριστή για μένα».

Για το πώς ένιωσε που του έδωσε το δώρο του ΠΑΟΚ ο Ίβιτς: «Ναι είναι καλό που μου το έδωσε ο Ίβιτς. Τον θεωρώ αδερφό μου και ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για ακόμη μία φορά».

Αν  συνειδητοποίησε ότι έφτασε τις 791 συμμετοχές: «Αυτό το παιχνίδι ήταν ξεχωριστό από τα υπόλοιπα γιατί έπιασα το ρεκόρ του Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Τώρα, όμως, σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας γιατί έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι το επόμενο Σάββατο».

Για το πώς του φάνηκε ο ΠΑΟΚ: «Έχει ποιότητα ο ΠΑΟΚ και θα ήθελα φέτος να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη».

Αν θα έρθει στην Τούμπα: «Ναι, θέλω να έρθω και εγγυώμαι ότι στο μέλλον αν έχω χρόνο θα έρθω. Θέλω να παρακολουθήσω αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού ή ένα παιχνίδι στην Ευρώπη. Έχουμε ένα μήνα διακοπές τον Δεκέμβριο και μπορεί να έρθω τότε».

Για τη σχέση των οπαδών των δύο ομάδων: «Ήταν εκπληκτικό. Ξέρω ότι από το παρελθόν υποστηρίζονται. Είναι σαν αδέρφια. Είναι και οι δύο ορθόδοξοι. Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα το Σάββατο και θα ήθελα να γίνει και ένα φιλικό παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη που να υπάρξει ανάλογη ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει, αλλά ελπίζω να είναι στο κοντινό μέλλον και να είμαι μέχρι τότε και εγώ στην Παρτιζάν και ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ».