Θα αιτηθεί άρση της τιμωρίας, όταν (και αν) πάρει τον ΠΑΟ

26

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της συμφωνίας των Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να πάρει την «πράσινη» ΠΑΕ στα χέρια του ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας. Τουλάχιστον έτσι λένε οι δύο πλευρές.

Μάλιστα, όπως διαρρέει ο Παϊρότζ, θα προσπαθήσει να άρει την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, που έχει επιβάλει η UEFA, λόγω των πολλών οφελών που είχε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς η διοίκηση του Αλαφούζου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», οι άνθρωποι του Ταϊλανδού θέλουν να «σβήσουν» την ποινή σχετικά νωρίς, αλλά μόνο εύκολο δε θεωρείται, με βάση τα δεδομένα που έχει αυτή τη στιγμή. Για να το πετύχει θα πρέπει να παραδοθούν όλα τα στοιχεία στο αρμόδιο τμήμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όπου θα έχει με αναλυτικό τρόπο όλες τις αποπληρωμές, που πρόκειται να υπάρξουν άμεσα και συγχρόνως το διακανονισμό των υπαρχόντων χρεών της ομάδας.

Όμως, ακόμα και οι ιθύνοντες των «πρασίνων» καταφέρουν, σε μικρό χρονικό διάστημα στείλουν όλα τα έγγραφα που χρειάζονται στην UEFA, δεν είναι σίγουρο πως η τιμωρία δε θα εξαλειφθεί.