Θα γίνει ο νέος… Κόκε; (vid)

881

Το καλοκαίρι του 2006 στη Θεσσαλονίκη ήρθε ένας Ισπανός επιθετικός που μόλις είχε εξασφαλίσει, έναντι σχετικά μικρού αντίτιμου, την ελευθερία του από την Μαρσέιγ. Ο λόγος για τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άρη και αποτέλεσε μία από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου.

Πλέον, ένας ακόμη παίκτης αναμένεται να κάνει την ίδια διαδρομή. Ή για να ακριβολογούμε θα προσπαθήσει να την κάνει. Ο 21χρονος Αμπντούλ Μουχαμαντού Σαμάντ έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον Άρη.

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ, ανήκει στην Μαρσέιγ από το καλοκαίρι του 2013, προερχόμενος από την Ρεναϊσάνς της πατρίδάς του. Εντάχθηκε άμεσα στη β΄ομάδα των Γάλλων, ενώ την περσινή σεζόν, με τους Μασσαλούς να αγωνίζονται στο Champions League, ο ίδιος έκανε πέντε συμμετοχές στο Youth League, δηλαδή το… Champions League των β’ ομάδων.

Φέτος προβιβάστηκε στους μεγάλους, αλλά πέρα από προπονήσεις, σε επίσημο παιχνίδι, δεν αγωνίστηκε. Είναι γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1995, έχει ύψος 1.72 μ., ενώ παίζει με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης.