«Θα διεκδικήσει πεντάδα ο Άρης»

175

Το ότι ο Άρης είναι ικανός να διεκδικήσει θέση στην πεντάδα της επόμενης Super League ανέφερε ο προπονητής, Αχιλλέας Παντζιαράς.

Ο τεχνικός του Άρη Παλαιοχωρίου, είπε στο «Αθλητικό Metropolis»: 

Για τον Άρη Παλαιοχωρίου: «Είναι κάτι που ήθελα, να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη μετά από πέντε χρόνια. Ένα γήπεδο καταπληκτικό, με σωστές βάσεις. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Οι άνθρωποι που ασχολούνται είναι κοντά μας, και οι οικονομικοί αιμοδότες.»

Για την επιστροφή του Άρη στη Super League: «Ελπίζω και πιστεύω πως θα επιστρέψει δυνατός. Πρέπει να φτιάξουν κάτι όμορφο, υγιές με προσεκτικές επιλογές για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σιγά σιγά. Δεν χρειάζεται βιασύνη αν και οι στόχοι της ομάδας πρέπει να είναι πάντα υψηλοί, ο Άρης είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Προτεραιότητα των αρμόδιων πρέπει να είναι να χτιστούν σωστά οι ακαδημίες, για να έχει μέλλον η ομάδα, ειδικά η Κ19. Ο Άρης έμαθε από τα λάθη του και θα διεκδικήσει την 5αδα.»

Για τον Ερέρα: «Νομίζω ότι είναι έμπειρος προπονητής. Δούλεψε σε ομάδες με περγαμηνές, όπως η Θελτα. Ταιριάζει η Ισπανική φιλοσοφία στον Άρη. Οι Ισπανοί αρέσκονται σε γρήγορο , επιθετικό ποδόσφαιρο με ταχύτατους ακραίους επιθετικούς που ξέρουν να αντιμετωπίζουν τον αμυντικό στο man to man.. αυτό ταιριάζει γάντι με το Χαριλάου, ένα γήπεδο κλουβί με τον κόσμο να γίνεται ένα με την ομάδα.»