«Θα είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»

56

Ο αρχηγός της Βασιλείας Μάρεκ Σούχι μίλησε στο inpaok για τα παιχνίδια με τους «ασπρόμαυρους» για τα προκριματικά του Champions League.
Δείτε όσα είπε:

Για το αν θα είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Η πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Champions League και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι ο στόχος της προετοιμασίας, μαζί και με την προσπαθεια που θα κάνουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και πρέπει τώρα να δουλέψουμε σκληρά για να είναι έτοιμη η ομάδα στη αρχή των υποχρεώσεων μας».

Για το τι γνωρίζει από τον ΠΑΟΚ:

«Όταν έμαθα ότι θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, είπα ότι σίγουρα θα είναι σπουδαίος αντίπαλος, έχει ποιότητα, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη . Εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έχουμε δώσει μεγάλα παιχνίδια. Θα έχει σπουδαία ατμόσφαιρα στην Τούμπα και αυτόν κάνει τον ΠΑΟΚ έναν ιδιαίτερο αντίπαλο για μας. Έχουμε όμως και εμείς εμπειρία και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην μας επηρεάζουν οι φίλαθλοι. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι».

Για το τι τους λέει ο Κώστας Δημητρίου:

«Μας έχει πει κάποια πράγματα και κυρίως για το τι θα πρέπει να περιμένουμε στον πρώτο αγώνα. Σκοπός είναι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ»