«Θα είμαστε καλά με πάνω από 10 βαθμούς τον πρώτο γύρο»

79

Παρά την συγκομιδή μόλις τριών βαθμών στο πρωτάθλημα και τη νέα ήττα της ομάδας του, ο προπονητής του Ηρακλής, Σάββας Παντελίδης, τόνισε πως είναι αισιόδοξος, στη συνέντευξη Τύπου.

Στο αρχικό σχόλιό του, ανέφερε: «Χάσαμε τις περισσότερες από τις μονομαχίες, γι’ αυτό το σκορ πήγε εκεί. Το σκορ είναι ντροπιαστικό και ίσως να μην άξιζε. Η αντίδρασή μας μετά το γκολ του Λεβαδειακού δεν ήταν καλή. Στα περισσότερα σημεία του παιχνίδιου ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Είχαμε κάποιες φάσεις και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε όχι γιατί ήμασταν καλύτεροι αλλά γιατί έτυχε…».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα. Όλητην εβδομάδα είχαμε δουλέψει γιατί πιστεύαμε ότι επειδή ο αντίπαλος είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα, θα είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Αλλά αν δείτε, χάναμε διαρκώς την μπάλα. 9 στις 10 μονομαχίες τις χάσαμε. Δεν γίνεται να πηγαίνεις στη φάση για να πας. Πρέπει να πας για να πάρεις την μπάλα».

Για το πως θα αντιδράσει: «Προσπαθούμε με τα παιδιά να το αλλάξουμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε καλύτερο για να το γυρίσουμε. Μπορεί να αλλάξουμε τρόπο σχηματισμού, τρόπο παιχνιδιού».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Αν στο πρώτο γύρο η συγκομιδή είναι από δέκα βαθμούς και πάνω η ομάδα θα είναι κοντά στο στόχο της. Βλέποντας και το πρόγραμμα των άλλων ομάδων. Μαζί με τα αναλβηθέντα. Μη νομίζετε ότι και οι αντίπαλοι είναι μακριά. Το σημερινό έληξε 3-0, αλλά θα μπορούσαμε να εχουμε προηγηθεί και ίσως να νικήσουμε».