“Θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ ο Μάτος”

68

O Κώστας Μακρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena Fm” για τη  μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Μάτος από το Ουκρανικό πρωτάθλημα και συγκεκριένα από την Ντνιέπρ.

Aναλυτικα τα όσα είπε:

“Είναι πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ. Είναι 7-8 χρόνια στην Ουκρανία ο Μάτος. Πολύ καλό δεξί μπακ. Αρχικά έπαιζε ως winger, μετά γύρισε σαν δεξλι μπακ. Είναι γρήγορος, καλός στην επίθεση και στην άμυνα. Δεξιοπόδαρος και  μαχητικός. Σε κάθε χρονιά είχε 6-7 ασίστ, έβγαινε στην επίθεση συχνά. Δύσκολα βρίσκεις παίκτες να έχουν όλη τη γραμμή. Θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ και επιθετικά και αμυντικά.

Η Ντνιέπρ έφτασε πέρσι στον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.  Τώρα μετά τον πόλεμο τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Ντνιέπρ είχε μεγάλα συμβόλαια, δεν μπορούσε να πάρεις παίκτη από εκεί. Είναι καλή αγορά για ομάδες που θέλουν να πάρουν παίκτες καλούς.

Ο Κουλούρης μπορεί να μην έπαιξε πολλά ματς στην Κύπρο, αλλά όποτε τον χρειάστηκε η Ανόρθωση ήταν εκεί. Νομίζω είναι ακόμα 20-21 και μπορεί ο ΠΑΟΚ να περιμένει πολλά πράγματα από αυτόν στο μέλλον.”