«Θα επανέλθει στις καλές μέρες ο Ηρακλής»

21
??????? - ???? ??????????

Ο Παναγιώτης Δρούγας, που αγωνίστηκε στην τελευταία νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τι θυμάται από το παιχνίδι του 2006: «Ήταν καλό παιχνίδι, νομίζω κερδίσαμε 1-0 με γκολ του Ερέρα με κεφαλιά, είχε πολύ κόσμο και ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα με Γεωργιάδη, Επαλέ, Πρίττα, Πουρσανίδη. Όπου και να παίζαμε είχαμε τρομερή αυτοπεποίθηση. Με στενοχωρεί που έχουμε να κερδίσει από τότε ο Ηρακλής αφού είναι μέσα στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Θα ξανάρθουν καλές μέρες στον Ηρακλή, αλλά χρειάζεται υπομονή.

Για την φετινή χρονιά και ότι πιθανόν να κινδυνέψει ο Ηρακλής: «Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουν ότι όταν μια ομάδα πηγαίνει στην Α΄Εθνική με το ίδιο υλικό από τη Β΄Εθνική, η πρώτη χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Ο Ηρακλής είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα. Χρειάζεται και τύχη. Όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχει πίεση, γκρίνια, πέφτει η ψυχολογία και είναι λογικό αφού ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να έρθουν μερικά αποτελέσματα, ώστε η ομάδα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση».

Ποιον παίκτη του Ηρακλή έχει ξεχωρίσει: «Τον Μπουκουβάλα. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που έχει μέλλον, είναι καλός και στην αμυντική και στην επιθετική λειτουργία. Αν ο Ηρακλής πρωταγωνιστούσε, ο Μπουκουβάλας θα ήταν στην Εθνική