«Θα πάμε στα δικαστήρια τον Σκόρδα»

143

Την πρόθεση του να πάει στα δικαστήρια τον Λάμπρο Σκόρδα, γνωστοποίησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός παράγοντας του Άρη, Ηλίας Πόππης. 

Αναλυτικότερα τόνισε πως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης συκοφάντησε τον ίδιο όπως και τους κυρίους Παπαϊωάννου και Ορφανίδη, και μαζί θα του καταθέσουν μηνύσεις με την αποζημίωση να πηγαίνει στον Α.Σ. Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Arena fm»:

«Με μια πορεία κρυστάλλινη 40 ετών στον Άρη, είχαμε δυο μηνύσεις από τον Σκόρδα, η μια για απιστία απάτη και εγκληματική οργάνωση. Το είδαμε και αυτό. Ούτε καν πήγε σε προκαταρκτική εξέταση, πήγε αρχείο κατευθείαν. Θα κατατεθεί εις βάρος του μήνυση, από εμένα και τους κυρίους Παπαϊωάννου και Ορφανίδη για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητάμε και 50.000 ως ηθική αποζημίωση. Μας διέσυρε χωρίς λόγο. Τα λεφτά θα πάνε όλα στον Α.Σ».

«Τελειώσαμε με το ποδόσφαιρο χτες. Κερδίσαμε τον κακό μας δαίμονα τη Δόξα, που δεν μπορώ να καταλαβαίνω γιατί παίζει τόσο παθιασμένα μαζί μας. Συγχαρητήρια στον κύριο Καρυπίδη που μέσα σε δυο μέρες έφτιαξε μια ομάδα τουλάχιστον δεύτερης εθνικής.

Το μπάσκετ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ότι και να γίνει η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη. Η λογική λέει ότι πάμε για τις θέσεις 3-4. Ο Λάσκαρης εξαιρετικός, έδωσε όραμα».