«Θα παίξουμε στην Football league»!

61

Το ότι ο Άρης δικαιούται να παίξει στην Football League και θα καταφέρει να ιδρύσει νέα ΠΑΕ, τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Συλλόγου, Γιάννης Ψηφίδης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ 3:

“Πρέπει να και συνέχεια το θέμα της αδειοδότησης. Έχουμε χωρίσει με το νομικό τμήμα το θέμα σε δύο διαφορετικούς δρόμους. Ένας με το αγωνιστικό και την άνοδο, περιμέναμε την εξέλιξη να είμαστε σίγουρα πρώτοι.

Στο άλλο με το οποίο ασχολούμαστε είναι το νομικό και οι νόμοι που επικρατούν. Επιμένουμε και θα αποδείξουμε, ότι το πρώτο θέμα του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ προηγείται και μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Να πάρουμε από τα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα, να πάρουμε το δικαίωμα να κάνουμε την νέα ΠΑΕ. Θέλουμε χρόνο για να βρούμε τον επενδυτή, να κάνουμε την γενική συνέλευση, μετά να πάρουμε την αδειοδότηση. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αθλητικά ο Αρης έχει βρει τον δρόμο του” και πρόσθεσε:

“Εμείς πετύχαμε τον αθλητικό κομμάτι και όλοι πρέπει να συμφωνήσουν και να βοηθήσουν. Απαιτούμε ο Αρης να πάρει στην θέση που του αρμόζει. Έχουμε δίκιο και θα το αποδείξουμε. Θα ζητήσουμε την βοήθεια του Υπουργού ώστε να προχωρήσουμε ποδοσφαιρικά εκεί που πρέπει. Θα γίνει αυτή την εβδομάδα η συνάντηση με τον κ. Κοντονή και πιστεύω ότι θα συμφωνήσει ότι ο δρόμος μας είναι η Football League”..

Ο κ. Ψηφίδης τόνισε επίσης: “Στην Αθήνα είναι τα κέντρα αποφάσεων, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό., Αυτό που είδα κάτω με τρομάζει, αλλά δεν θα περάσει στον ΑΡΗ. Αν είχαμε βρει πέρυσι πρώτοι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ο νόμος είναι ίδιος με πέρυσι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι βάζουν προβλήματα”.

Αναφορικά με τον κ. Καρυπίδη και το αν θα είναι αυτός ο νέος επενδυτής είπε: “Θέλω να πληροφορήσω ότι ο κ. Καρυπίδης σε μία εβδομάδα έστησε μία ομάδα, πρέπει να σεβόμαστε την… άνεση που δημιουργήθηκε φέτος, όπως επίσης ότι ο κ. Καρυπίδης δεν οφείλει σε κανέναν τίποτα. Εϊναι συνεπέστατος και προς τον Ερασιτέχνη. Δεν έχει καμία οφειλή. Έχει εκπληρώσει όλους τους όρους. Είναι επιθυμία του να πάρει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ κάτι που υπάρχει και στο μνημόνιο που έχουμε υπογράψει.

Δεν έχει εμφανιστεί κανείς, είναι ο μοναδικός που υπάρχει. Αν βρεθεί κάποιος που θα προσφέρει κάτι υψηλότερο, τα μέλη της γ.σ. θα αποφασίσουν. Θέλουμε χρόνο και αυτό να μας το επιτρέψει η ΕΕΑ, σήμερα πρέπει να πάρουμε το ΟΚ να προχωρήσουμε ποδοσφαιρικά, να στήσουμε την νέα ΠΑΕ και την νέα ομάδα. Να προχωρήσουμε όπως πρέπει”.

Επίσης συμπλήρωσε: “Η παλιά ΠΑΕ ήταν Αρης Θεσσαλονίκης, τώρα θέλουμε να ιδρύσουμε νεά ΠΑΕ Αρης με νέο ΑΦΜ”.