«Θα υποφέρουμε για να περάσουμε τον ΠΑΟΚ»

64

Ο προπονητής της Βασιλείας, Ραφαέλ Βίκι, μίλησε για τον ΠΑΟΚ με φόντο τα δύο επερχόμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να υποφέρει για να περάσει τον ΠΑΟΚ ενώ δήλωσε ανυπόμονως για την θορυβώδεις Τούμπα.

Διαβάστε όσα είπε στο Inpaok:

«Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και για εμάς και για αυτούς, Ο ΠΑΟΚ έκανε μια καλή σεζόν την περσινή χρονιά και τερμάτισε δεύτερος. Έχει έμπειρους παίκτες και ξέρουν την ποιότητα της ομάδας μας. Είμαστε και οι δύο στα μέσα της προετοιμασίας μας και θα είναι δύο καλά και δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να παλέψουμε, να υποφέρουμε αν θέλουμε να περάσουμε και για αυτό προετοιμαζόμαστε».

Για τους παίκτες που έφυγαν και για το αν αυτό έχει στοιχίσει στην ομάδα του ανέφερε:

«Είναι αλήθεια πως έφυγαν παίκτες. Ακόμα πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα, πρόσφατα αγοράσαμε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα και έναν πολύ καλό επιθετικό από τη Γαλλία. Ακόμα ψαχνόμαστε στο μεταγραφικό παζάρι για να ενισχυθούμε. Προσπαθούμε να γίνουμε μία ανταγωνιστική και καλή ομάδα!»

Για το τι τους είπε ο Κώστας Δημητρίου για τον ΠΑΟΚ τόνισε:

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα μαζί του, αλλά θα γίνει αυτό για να μας δώσει κάποιες πληροφορίες. Ωστόσο, ξέρουμε πράγματα για τον ΠΑΟΚ, έχουμε άτομα για αυτή τη δουλειά. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά έχουμε παίκτες με εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξέρουμε πως θα παίξουμε μπροστά σε ένα θορυβώδεις κοινό που δημιουργεί μία καυτή ατμόσφαιρα, αλλά για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ για αυτό! Ακόμα και αν ο θόρυβος των οπαδών είναι δυνατός το γήπεδο είναι το ίδιο μέγεθος με όταν είναι άδειο, αλλά νομίζω πως είναι ωραίο να παίζεις σε ένα γήπεδο με πολύ θόρυβο».