Θεοδωρίδης για ΠΑΟΚ, Άρη και Σαββίδη

125

Για την συμμετοχή του στο φιλικό των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ με την Φιτέσε, τον Ιβάν Σαββίδη και τις χαρές που… έρχονται για τον Δικέφαλο μίλησε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Επίσης στάθηκε και στην επιστροφή του Άρη στη Super League.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Άρη στον Αrena fm:

Για το χθεσινό φιλικό με την Βίτεσε: «Εμείς το ευχαριστιόμαστε όσο μπορούμε. Όταν μπορώ θα πάω να βοηθήσω κυρίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το χθεσινό φιλικό ήταν στο πλαίσιο φιλίας με την Βίτεσε. Είχαμε πάει πριν απο δύο χρόνια στην Ολλανδία. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε κοντά οι παλαίμαχοι και τα έσοδα να πηγαίνουν για καλό σκοπό».

Για το ότι είναι ο πιο μικρός σε ηλικία: «Είναι και ο Σπαλπιγγίδης, ο Χασιώτης, ο Κούτσης…. Είμαστε αρκετοί νέοι, προσπαθούμε να βοηθήσουμε και χαιρόμαστε που υπάρχει αυτό το ωραίο το κλίμα».

Για τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη: «Ο Κυριάκος μαζί με τον Κώστα Μαλιούφα τρέχουν για ο,τιδήποτε χρειαστούμε. Αυτοί είναι που το οργανώνουν».

Για την όλη κατάσταση στο ελληνικό ποδόφαιρο και συγκεκριμένα για τον ΠΑΟΚ: «Ετσι όπως είναι τα πράγματα είναι μόνο θετικά για τον ΠΑΟΚ. Το ότι δεν κατακτήθηκε το πρωτάθλημα άφησε πίκρα μεγάλη. Αλλά βλέποντας μπροστά νομίζω θα είναι πιο ρόδινα πλέον τα πράγματα. Αν μπορούμε να τα βλέπουμε ρόδινα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φτάνει η ώρα που ο ΠΑΟΚ θα παίρνει μόνο χαρές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο κ. Σαββίδης αγαπάει την ομάδα. Θέλω να πω, όμως, και το παράδειγμα του Παναιτωλικού, στον οποίο αγωνίστηκα πέντε χρόνια, και τον Φώτη τον Κωστούλα, που έχει δώσει πολλά. Δεν έχει πάρει τίποτα πέρα από δύο παίκτες, που ίσως να είχε κάποια έσοδα από αυτούς. Μόνο δίνει ο άνθρωπος… Θέλω να πω ότι και ομάδες μικρότερες θα ήταν πολύ καλό να είχαν τέτοια στήριξη. Ο Παναιτωλικός κρατάει καλά, είναι παράδειγμα, πηγαίνει στα σχολεία….

Πρέπει να γνωρίζουν ότι επηρεάζουν την κοινωνία και γενικά καταστάσεις και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση: «Όλοι πρέπει να καθίσουν σ’ ένα τραπέζι και να δουν το κοινό συμφέρον. Πρέπει κάποια στιγμή να καθίσουν να τα βρουν και να το κοιτάξουν το καλό όλων. Ελπίζω ότι αυτό κάποια στιγμή θα γίνει, έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Η καλή διάθεση πάντα θα σου δίνει και τις λύσεις».

Για την επιστροφη του Άρη στη Super League: «Ο Άρης είναι μία ομάδα μεγάλη με κόσμο. Πρέπει να υπάρχουν τέτοιες ομάδες για να υπάρχει και ανταγωνιστικότητα. Είναι απαραίτητες».

Για τον Παναθηναϊκό: «Όλες οι ομάδες με κόσμο χρειάζονται, γιατί σε μία χώρα 10 εκ. δεν έχουμε την ευκολία ν’ αναδεικνύουμε και άλλες ομάδες. Μακάρι και ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του».

Για το πού έζησε τις καλύτερές του στιγμές: «Σε όλες τις ομάδες που πήγα μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στις ομάδες τους. Θα ήταν άδικο και αχάριστο. Σίγουρα, όπου παίζεις είσαι πιο χαρούμενος. Παντού είχα τις καλές μου στιγμές. Ευλογημένοι είμαστε εμείς που παίξαμε μπάλα».

Για το επικείμενο Μουντιάλ: «Περιμένω να δω ένα Μουντιάλ με εκπλήξεις. Αυτό θα ήθελα. Γιατί συνηθίζουμε να βλέπουμε 4-5 ομάδες να πρωταγωνιστούν. Νομίζω ότι η Γαλλία είναι φαβορί».