Θυμός αλλά και πίστη από Γραμμένο!

80

Οργισμένος από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αλλά όχι απογοητευμένος, παρουσιάσθηκε ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος χθες στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΜ, το οποίο είχε θέμα τις εξελίξεις στις εκλογές τις ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σήμερα (σ.σ χθες) θα κάναμε τις προτάσεις μας, να υποδείξετε εμένα ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ και να πάμε στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου στα Χανιά για να ψηφίσουμε. Μεσολαβούσε η Γ.Σ της Παρασκευής που ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα για όλους. Ήταν ένα πολύ δυνατό κρας τεστ. Είχαμε 100 και πλέον ψήφους στους 181.

Το παρακράτος έφευγε την Παρασκευή και δεν θα κατέβαιναν και στις εκλογές της 26η Οκτωβρίου, αλλά επειδή ο διάολος είναι αμελητέα ποσότητα μπροστά σε αυτούς σκαρφίστηκαν το Διαιτητικό Δικαστήριο. Βγήκε μια απόφαση έκτρωμα, για να ανακόψει την πορεία προς την κάθαρση. Επέλεξαν συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να το κάνουν.

Όταν είδαν ότι χάνουν με τη διαφορά που σας είπα έβαλαν μπροστά τον μηχανισμό. Έχει επτά μέλη το διαιτητικό δικαστήριο. Ξαφνικά οι δύο δικηγόροι της ΕΠΟ συμφώνησαν με την πρόταση του Βίκτωρα Μητρόπουλου και υποστήριξαν ότι οι εκλογές που έκανε η ΕΠΟ είναι άκυρες και ότι πρέπει να τις ακυρώσει το Διαιτητικό Δικαστήριο. Το παράδοξο είναι ότι οι δύο δικηγόροι του Μητρόπουλου είπαν ότι εμείς δεν συμφωνούμε. Πέρασε μια απόφαση που αυτός που κυνηγούσε την ΕΠΟ πήρε ως συμμάχους, τους δικηγόρους της ΕΠΟ δηλαδή τη διοίκηση της ΕΠΟ. Καταλαβαίνεται γιατί σας μιλάω».

Ο κ. Γραμμένος κατέληξε τονίζοντας ότι θα συνεχίσει τον αγώνα που κάνει για την εξυγίανση:

«Στην προσωρινή διοίκηση, δεν δίστασε η ΕΠΟ να προτείνει οι μισοί να είναι δικοί της και οι μισοί του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

Η αίτηση η δική μας απορρίφθηκε στο σύνολο της. Είναι τρία τέσσερα παιδιά μόνο: ο Βακάλης, ο Δημητρίου και ακόμη ένας που το Διαιτητικό Δικαστήριο θεώρησε ότι είναι ακόμη στο συμβούλιο. Η συνέλευση της Παρασκευής δεν θα γίνει.

Οι εκλογές της 26ης Οκτωβρίου δεν θα γίνουν. Ήθελαν να κερδίσουν χρόνο γιατί έχαναν και το έκαναν με το πιο κραυγαλέο παράνομο τρόπο. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα. Εγώ δεν σκύβω το κεφάλι. έκλεισα το ψηφοδέλτιο στις 4 η ώρα και ενώ το έκλεισα βγήκε αυτή η ιστορία που σας λέω η οποία με προβληματίζει».