Ιδιαίτερες οι νέες φανέλες!

Η προετοιμασία του νταμπλούχου ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα, όπως και σε αυτό της νέας φανέλας.

Ο σχεδιασμών των εμφανίσεων του Δικεφάλου για την σεζόν 2019-20 έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι και οι ιθύνοντες του τμήματος μάρκετινγκ των πρωταθλητών είναι σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους της Macron, με στόχο να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ, όπως κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια, θα έχει τέσσερις επίσημες φανέλες, ενώ η μία από αυτές θα ξεφεύγει από τα «βασικά» χρώματα του συλλόγου, λόγω των όσων επιβάλει η UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος κατά την περασμένη σεζόν είχε εκδώσει για αυτό τον λόγο και μια πορτοκαλί φανέλα.

Επίσης, για ακόμα μια χρόνια, οι εμφανίσεις των «ασπρόμαυρων» θα έχουν έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Η φανέλα της περσινής περιόδου άλλωστε είχε ως πηγή έμπνευσης την φανέλα της σεζόν 1975-1976, όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, οι νέες φανέλες  των «ασπρόμαυρων» (όλες πλην τις ιδιαίτερης τρίτης), θα εμπεριέχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα, με αποδέκτες τους φίλους του Δικεφάλου.

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ μάλιστα εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους φίλους της ομάδας, κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων το προσεχές διάστημα.

INPAOK