Ιδιαίτερο «μήνυμα» ΠΑΟΚ στον κόσμο του!

Με ένα μακροσκελές και ιδιαίτερο μήνυμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για ένα νέο Live stream με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Πέλκα,  Δημήτρη Γιαννούλη και Λάζαρο Λάμπρου.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο που… ανοίγει το σπίτι του στην ομάδα, ενώ τοποθετήθηκε και για την δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

Την περίοδο αυτή όλοι μας έχουμε δει τη ζωή μας λίγο διαφορετικά. Πιο ανθρώπινα. Ο κίνδυνος και το αίσθημα της αδυναμίας μπροστά σε μια αόρατη, αλλά υπαρκτή απειλή, ασυναίσθητα μας αλλάζει. Αυτές τις στιγμές θέλουμε να είμαστε δίπλα σας. Πιο ανθρώπινα. Πιο ειλικρινά. Πιο άμεσα.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε παρέα. Να σας δώσουμε λόγους να χαμογελάτε, να συζητήσουμε πιο ανοιχτά κι όχι τόσο politically correct, να σας ανοίξουμε τα σπίτια μας, έστω και μέσα από μια οθόνη, να μοιραστούμε την αγαπημένη μας μουσική, τις ταινίες που βλέπουμε, να γνωριστούμε καλύτερα. Πιο ανθρώπινα. Να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας. Αυτή είναι και η λογική της κουβέντας που θα κάνουμε στις 21:00 με τους Δημήτρη Πέλκα, Δημήτρη Γιαννούλη, Λάζαρο Λάμπρου.

Αυτές τις στιγμές, οι πραγματικοί admin στις σελίδες μας είστε εσείς. Στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο TikTok, στο Viber, στο Spotify. Και σας ευχαριστούμε για την προθυμία με την οποία μας ανοίγετε τα δικά σας σπίτια και μοιράζεστε τις δικές σας προσωπικές στιγμές, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.