Ιντέγε: «Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο μου, να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Ο Μπράουν Ιντέγε, δήλωσε πως άπαντες στον Άρη θα πρέπει να επικεντρωθούν στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα δεν σκέφτεται το θέμα με το συμβόλαιο του.

Την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Άρη έχει θέσει ως βασικό στόχο ο Μπράουν Ιντέγε, δηλώνοντας πως ακόμα δεν σκέφτεται το συμβόλαιο του και την επόμενη σεζόν, αλλά το πως θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για το πώς ήταν αυτή η περίοδος είπε: «Ήταν δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Το καλό είναι ότι επιστρέψαμε στη δράση και πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω. Να επικεντρωθούμε στους στόχους και να παίξουμε με ασφάλεια».

Για το τι μπορούν να δώσουν τα play off στον Άρη με το Κύπελλο να είναι ο μεγάλος στόχος είπε: «Να διατηρηθούμε σε ετοιμότητα για το Κύπελλο. Τα play off μπορούν να μας έχουν σε ετοιμότητα για να αφοσιωθούμε στον στόχο που είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Θα είναι καλό που θα παίξουμε αυτά τα παιχνίδια».

Για το πώς περιμένει ο ίδιος το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τι συζητάνε οι παίκτες στα αποδυτήρια, είπε: «Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας χωρίς τον κόσμο. Θα πρέπει να δώσουμε κίνητρο στους εαυτούς μας, να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις μετά από τρεις μήνες χωρίς δράση στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν θα είναι τόσο καλή στα δύο-τρία πρώτα παιχνίδια. Μετά θα είναι καλύτερα».

Για το συμβόλαιο που τελειώνει και το αν έχει στο μυαλό του είπε: «Δεν το σκέφτομαι. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Θα ασχοληθώ με αυτό μετά το τέλος. Θα πάω σπίτι μου, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου γιατί μου έλειψε σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για τον κόσμο που δεν ήμουν με την οικογένειά μου. Θα πάω σπίτι και θα το συζητήσω με την οικογένειά μου. Δεν θα πάρω καμία απόφαση χωρίς να το συζητήσω και με τη σύζυγό μου. Θα πάω σπίτι μου και θα αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενό μου βήμα».