Ισχυρό κίνητρο για Σάλπι

20

Για την σημασία του αγώνα αλλά και για το κίνητρο τόσο το δικό του, όσο και τον συμπαικτών του μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον αυριανό αγώνα με την Φιορεντίνα.

Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Σε αυτή τη διοργάνωση υπάρχουν έξι αγώνες και δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπατήματα. Στον πρώτο αγώνα με τη Φιορεντίνα πήραμε ένα πολύ σημαντικό μάθημα για να καταλάβουμε τα λάθη μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο εδώ. Θα παλέψουμε για το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα είτε είναι η ισοπαλία είτε η νίκη.
Εμείς θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα και στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς. Όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, υπάρχει κίνητρο και πάνω απ` όλα βελτιώνουμε την ομάδα μας».

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το πρώτο ματς είπε : «Τεχνικά θέματα που μένουν μέσα στα αποδυτήρια. Θα επικεντρωθούμε εκεί για να εμφανιστούμε καλύτεροι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι τα λάθη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνεις πέντε λάθη και να κερδίσεις, με έναν αντίπαλο όπως η Φιορεντίνα ένα λάθος μπορεί να είναι μοιραίο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερα λάθη».