«Κάθε μέρα μαθαίνω»

20

 

Αναλυτικά:

-για τη νίκη επί της Ντόρτμουντ: «Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι για αυτό που καταφέραμε και θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν κάτι σημαντικό. Αυτό το συναίσθημα αυτή η αίσθηση που μας άφησε αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει και στο επόμενο, γιατί αισθανόμαστε πολύ καλά».

-για τις διαφορές του αγώνα με τον Λεβαδειακό με εκείνον της Πέμπτης: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, από πλευράς διαχείρισης αυτό με τον Λεβαδειακό γιατί τώρα θα είμαστε εμείς αυτοί που θα έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και θα πρέπει να λειτουργήσουμε διαφορετικά, πολύ καλύτερα από το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στο επιθετικό κομμάτι. Δε γνωρίζω πολύ καλά τον αντίπαλο, θα δούμε μέχρι το παιχνίδι πώς αγωνίζεται και θα τον αναλύσουμε».

-για το ξεκίνημά του στον ΠΑΟΚ: «Είναι πάντα δύσκολο όταν έρχεσαι σε μία καινούργια χώρα. Πρέπει να συνηθίσεις το στυλ της ζωής και του ποδοσφαίρου που είναι διαφορετικό και εγώ κάθε μέρα μαθαίνω, μαθαίνω από τις προπονήσεις, από όλα… Έχασα τη θέση μου, παίζει τώρα ο Γλύκος, θα μου δοθεί ξανά η ευκαιρία και πρέπει να δείξω σε όλους το δικό μου στυλ παιχνιδιού