Κάκος: «Όλα σωστά στην Τούμπα»

Όλα… σωστά τα είδε ο Τάσος Κάκος στο «Total Football» στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που δεν πήρε θέση μόνο για την ξεκάθαρη ανατροπή του Αμρ Ουάρντα από τον Λόπες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ:

«Υπάρχει ένα μαρκάρισμα που είναι στο όριο του επιθετικού φάουλ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ και θεωρώ ότι ο διαιτητής αποφάσισε σωστά. Θεωρώ ότι το γκολ είναι κανονικό».

Για το μαρκάρισμα του Γκαρσία πάνω στον Ίνγκασον:

«Ο αμυντικός πρώτα βρίσκει την μπάλα και μετά τον Ίνγκασον, δεν υπάρχει παράβαση και σωστά δε δόθηκε παράβαση».

«Το χέρι του Λόπες είναι σε φυσική θέση και είναι από κοντινή απόφαση. Θεωρώ ότι σωστά  δεν δόθηκε κάτι».

Για την φάση της ανατροπής του Γκαρσία από τον Βιεϊρίνια και το VAR:

«Εδώ ο διαιτητής έχει κάνει απανωτά λάθη. Υπάρχει φάουλ του Βιεϊρίνια και είναι ξεκάθαρο ότι έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα στον αρχηγό του ΠΑΟΚ. Ο VAR έκανε τον έλεγχο και διαφώνησε με τον διαιτητή, για αυτό και γύρισε πίσω τη φάση. Σε αυτές τις περιπτώσεις το πρωτόκολλο είναι ξεκάθαρο και για αυτό έγινε η ανασκόπηση και είδαμε ότι γύρισε η φάση. Δεν έπρεπε να πάρει πίσω την κίτρινη κάρτα, αφού υπάρχει ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα, άσχετα αν η φάση είναι ως μη γενόμενη». Μάλιστα στη συνέχεια υποστήριξε πως δεν έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στο κοντρόλ του Λιβάγια με το χέρι!

Για την ανατροπή του Ουάρντα:

«Είναι δύσκολη περίπτωση γιατί δεν βοηθάν οι λήψεις. Δεν υπάρχει κοντινή λήψη για να δούμε αν υπάρχει πάτημα του αμυνόμενου στον Ουάρντα. Σίγουρα κάτι πρέπει να υπήρχε, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος και δεν έχω να πω κάτι παραπάνω».