Κάλεσμα για.. γιορτή στο Καυτανζόγλειο!

15

Κάλεσμα απηύθυνε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον κόσμο και στα άλλα τμήματα του “γηραιού” προκειμένου να παρευρεθούν στην αναμέτρηση με τον Εδεσσαϊκό, γιορτάζοντας την κατάκτηση πρωταθλήματος στην Α2 γυναικών σαν “ενιαίος Ηρακλής”.

Αναλυτικά το κάλεσμα:

Το Δ.Σ. αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στα πλαίσια της ενιαίας γραμμής ότι ο σύλλογος είναι ένας και αδιαίρετος και νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει δύο τμήματα που φέτος μας έχουν κάνει υπερήφανα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Γυναικών Μπάσκετ αλλά και την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων στο βόλεϊ κάλεσε τους αθλητές αλλά και τους διοικούντες αυτών να βρεθούν στο Καυτανζόγλειο στάδιο την Κυριακή και να γίνει συνεορτασμός του Ενιαίου Ηρακλή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΥΓ. Η ανάγκη να παραστείτε στο γήπεδο ώστε να αποθεώσουμε όλους αυτούς τους εξαίρετους αθλητές που φέτος μας έκαναν υπερήφανους είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

ΥΓ2. Η ανάγκη για στήριξη με την αθρόα συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις χαράς για τα τρία πρωταθλήματα του αγαπημένου μας Ηρακλή θα δώσει και την απαιτούμενη οικονομική ανάσα που την έχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη το ποδοσφαιρικό τμήμα στην προσπάθεια που κάνει να είναι απολύτως συνεπέσταστο στις υποχρεώσεις του.