Κάναντι: “Αυτή ειναι η διαφορά με τον ΠΑΟΚ”

119

Στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Ατρομήτου αναφέρθηκε στο αποψινό ματς ενώ έκανε αναφορά και στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, όπου εκεί σχεδόν είχε κριθεί η μισή πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Το 1-0 έγινε στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του ΠΑΟΚ, ενώ κι εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες πριν. Εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έβαλε το γκολ, ενώ εμείς χάσαμε 2 σημαντικές φάσεις. Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να γίνουμε καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε καλύτερα στο γήπεδο, ισοφαρίσαμε γρήγορα, αλλά ένα θέμα τακτικής, κάποια λάθη τα πληρώσαμε. Δώσαμε εύκολα την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει άλλα 2 γκολ κι όταν το κάνεις αυτό, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ, είναι σίγουρο ότι θα το εκμεταλλευτεί».

Για το αν θεωρεί ότι αδικεί την ομάδα του αυτό το αποτέλεσμα: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και την εκμεταλλεύτηκε σήμερα. Το είχε αποδείξει αυτό, για αυτό είχε 13-14 νίκες σερί. Είναι μία ομάδα, που πάντα περιμένει, ξέρει ότι θα έρθει η ευκαιρία και την εκμεταλλεύεται. Αυτή είναι η διαφορά με εμάς».

Για το ματς της Τούμπας και τις ευκαιρίες της ομάδας του: «Αυτό έγινε και σήμερα. Όπως και στην Τούμπα, έτσι και σήμερα είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Θα ήταν πολύ σημαντικό αν πετυχαίναμε γκολ στην Τούμπα και δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Αν είχαμε βάλει το γκολ, θα ήταν άλλο παιχνίδι και το σημερινό. Να μην ξεχνάμε ότι σήμερα παίζαμε χωρίς τρεις παίκτες μας, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα».