“Κάνουμε ότι μπορούμε για να παίξει ο Άρης στη Β Εθνική”

67

To μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena Fm” για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε ο Άρης τη νέα αγωνιστική σεζόν να μπορέσει να αγωνιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάνουμε ότι μπορούμε για να παίξει ο Άρη στη Β Εθνική. Είδαμε ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται στο ΙΚΑ και την εφορία. Δεν είναι ωραίο αυτό. Κι εμείς σαν επιτροπή θα στείλουμε επιστολή στο ΙΚΑ γιατί ο Άρης θέλει να γίνει η εκκαθάριση.

Αφήστε την ΑΕΚ. Χάθηκαν τόσα εκατομμύρια από το κράτος. Μόνο από το ΟΑΚΑ έχασε 1 εκατομμύριο.. Θέλουμε να παρέμβουμε όπου γίνεται για να παίξει ο Άρης στη Β Εθνική. Άλλωστε βοηθά και ο υπουργός ότι θέλει να περάσει νομοσχέδιο να εξαιρεθούν οι ΠΑΕ, για να μην υπάρχει αναδρομική ισχύ.

Κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσει αυτό. Χάνονται εκατομμύρια από παίκτες. Ελπίζουμε να υπάρξει κάποια τροπολογία σε κάποιο νομοσχέδιο. Όταν δούμε ότι ο Άρης κάνει τόσες προσπάθειες εμείς δε θα κλείσουμε την πόρτα στον Άρη. Τα 3-4 εκατομμύρια είναι ένα λογικό μετοχικό κεφάλαιο για να προχωρήσει σε αυτό που θέλει να κάνει ο Άρης».